HTML

Feláll az ész

Közéleti magánvélemény a mindennapi hülyeségekről

Friss topikok

  • s: @apanna: Ez jó. Azért fizessek megamnak orvost, mert te fidesz buzi vagy? Baszod, te teljesen hüly... (2013.08.30. 11:35) Maradjon csak Orbán !

Címkék

A hivatal szabadságra megy és szarik mindenre

2011.08.03. 11:18 balansz

Dunakeszi város honlapján  a következő közlemény olvasható:

F E L H Í V Á S - Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban
Dunakeszi Város Polgármesteri Hivatala

F E L H Í V Á S

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Dunakeszi Város Képviselő-testülete döntése alapján

2011. augusztus 1. napjától 2011. augusztus 12. napjáig

Dunakeszi Város Polgármesteri Hivatalában
i g a z g a t á s i s z ü n e t került elrendelésre.

Az igazgatási szünet ideje alatt a Polgármesteri Hivatalban, valamint az Okmányirodában az ügyfélfogadás, ügyintézés szünetel, a Hivatal épülete zárva tart.

 

Teljesen egyetértek a Képviselő testület döntésével.  Határozott, egyértelmű, és előre mutató döntést hoztak. A Hivatal dolgózóinak is jár az a két hét pihenö (minden irónia nélkül). Az meg különösen bölcs döntés , hogy még a hivatal épületét is bezárják, mert így biztosan meg lehet akadályozni, hogy valamelyik stréber dolgozó még véletlenül bemegy, elővesz valamilyen elintézetlen aktát, és illegális módon, a Képviselő testület döntése ellenére elintézi az ügyet. Még belegondolni is borzasztó !

Egy apró probláma azért csak felmerül. Mi van akkor, ha egy 36 000 lakosú városban valami rendkívüli esemény történik ?  Pl Felfőszakadás, szélvihar, jégeső, vagy egyéb természeti csapás éri a várost, és mégis szükség lenne az Önkormányzat dolgozóira. Ugyanis nemcsak a hivatal épülete van bezárva, de a város honlapján feltüntetett telefonszámok közül egyet sem vesznek fel. NINCS EGY ELÉRHETŐ ÖNKORMÁNYZATI EMBER AZ EGÉSZ VÁROSBAN, NINCS EGY ÜGYELET, VAGY HA VAN, AKKOR AZT JÓL TITKOLJÁK ! Mindez arról jutott eszembe, hogy a város egyik utcájában a mult héten kihelyeztek egy elsőbbségadás kötelező táblát, amely valamelyik helyi "erős jános-t" nagyon zavarhatta, mert kihúzta a földből és a közelbe egy bozótba dobta. Öntudatos állampolgárként erről szerettem volna tájékoztatni a Hivatalt.  


 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz önkormányzat dunakeszi

A bejegyzés trackback címe:

https://felallazesz.blog.hu/api/trackback/id/tr113122402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása