HTML

Feláll az ész

Közéleti magánvélemény a mindennapi hülyeségekről

Friss topikok

  • s: @apanna: Ez jó. Azért fizessek megamnak orvost, mert te fidesz buzi vagy? Baszod, te teljesen hüly... (2013.08.30. 11:35) Maradjon csak Orbán !

Címkék

A zemberek problémái

2013.11.21. 20:52 balansz

Azt mondta Havas Henrik műsorában Mesterházy pártelnök, hogy őt és pártját is nagyon alul értékelik, sokkal jobbak, mint azt mi gondoljuk. Meg azt is mondta, most már aztán komolyan a zemberek problémival akarnak foglalkozni.  (Nem az összefogásról nyafogókkal.) És tényleg: a héten bele is vágtak a közepébe. Igazi harcos ellenzéki párthoz  méltóan ki is válaszották azt a problémát, ami emberek milóit foglalkoztatja, amivel választók százezreit lehet megnyerni egyik pillanatról a másikra. Keményen nekimentek Áder Jánosnak: Te János ! Most már aztán mondd meg, hogy tényleg április 6-n lesznek a választások ?
Kedves Attila, kedves szocik ! Hát ezért vagytok leértékelve. Tucatnyi témát tudnék feldobni, amivel érdemes lenne foglalkozni. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire bénák vagytok, vagy csak csak nagyon vigyáztok arra, hogy nehogy véletlenül győzzetek. Megnyugtatlak benneteket, nem kell fosni: ezzel nem fogtok győzni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felallazesz.blog.hu/api/trackback/id/tr125648520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása