HTML

Feláll az ész

Közéleti magánvélemény a mindennapi hülyeségekről

Friss topikok

  • s: @apanna: Ez jó. Azért fizessek megamnak orvost, mert te fidesz buzi vagy? Baszod, te teljesen hüly... (2013.08.30. 11:35) Maradjon csak Orbán !

Címkék

Zebra, te drága !

2011.08.22. 21:26 balansz

Mennyibe kerül egy zebra ? Nem egy  mozgó, állatkerti példányra gondoltam, hanem arra a fixen beépített típusra, amit szakszerűbben gyalogátkelőnek is hívnak. Láttam  ugyanis az egyik kereskedelmi Tv-ben egy riportot, amelyben Öttevény polgármestere arról panaszkodott, hogy a települést átszelő főútra az óvoda, illetve a buszmegálló elé szerettek volna egy-egy gyalpgátkelőt készíteni. Pályáztak is, de mivel nem kapták meg a kért 15 millió Ft-t, ezért továbbra sem lesz zebra a faluban. Ha jól számolom, akkor egy-egy ilyen 'létesítmény"  7,5 millióba kerül. Nekem laikusnak ez egy picit soknak tűnik. Ha valaki tudja, hogy mi kerül ezen ennyibe, akkor segítsen, írja már meg, hogy mitől kerül ennyibe az aminek nem szabadna ennyibe kerülni ! Vagy tévedek ?

Szólj hozzá!

Címkék: korrupció zebra lenyúlás öttevény

A bejegyzés trackback címe:

https://felallazesz.blog.hu/api/trackback/id/tr73171971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása