HTML

Feláll az ész

Közéleti magánvélemény a mindennapi hülyeségekről

Friss topikok

  • s: @apanna: Ez jó. Azért fizessek megamnak orvost, mert te fidesz buzi vagy? Baszod, te teljesen hüly... (2013.08.30. 11:35) Maradjon csak Orbán !

Címkék

Bojkott a bojkott ellen

2011.08.04. 10:24 balansz

Őszinte beismerő vallomást teszek: sokszor hallgatom a Klubrádiót és igen gyakran nézem az ATV-t. Mentségemre szolgál, hogy időnként a HIR-re is átkapcsolok. Különösen Csintalan úr (?) műsorát szeretem, mert igen szórakoztató, ahogyan a hivatalos jobboldali álláspontot megkérdőjelező telefonálókat egyszerűen kikapcsolja a műsorból. De most nem erről szeretnék írni, térjünk vissza inkább a Klubrádióhoz.

Naponta többször is hallható egy felhívás, amelyben a rádió munkatársai arra kérik a hallgatógat, hogy anyagilag is támogassák a rádiót. Arató András vezérigazgató arra is utalást tesz, hogy hiába növekszik a hallgatottság, mégis egyre kevesebb a hirdető. Kimondatlanul is érzékelteti, hogy ennek nemcsak gazdasági okai vannak, sokan poltikai haszonszerzésből, vagy félelemből nem hirdetnek a Klubrádióban (és valószínűleg az ATV-ben sem). 

Valamelyik nap vezeklésként a HIR-re kapcsoltam, ahol éppen kerskedelmi szünet volt (reklám). Megtudhattam, hogy  a magyar tulajdonú - amúgy nyíltan FIDESZ szimpatizánsok- három betűs élelmiszerláncban mlyen olcsón vásárolhatok.
Azután a legnagyobb energetikai cég (ennek a rövidítése is három betű) hirdetése következett. Én meg azon kezdtem gondolkodni, hogy ezek a cégek mikor hirdettek valamelyik, a baloldalhoz köthető médiában. Talán soha, de hogy nem mostanában, az egészen biztos. 
Az okokat kutatva próbáltam racionális gazdasági érveket találni a miért-re, de nem sikerült Teljesen nyilvánvaló, hogy ezek a cégek bojkottálják a baloldali médiát. Persze ez csak a látszat, mert igazából nem a médiát, hanem annak hallgatóit, nézőit 
bojkottálják. Rám a potenciális fogyasztóra nem tartanak igényt ! Rendben van, megértettem, tudomásul veszem. Nem megyek olyan helyre, ahol "persona non grata" vagyok. A magam részéről mostantól BOJKOTTÁLOK minden céget, amelyik 
poltikai megfontolások alapján hirdet. Szerencsére van még másik benzinkút, van még másik ABC, és általában is: van másik.
 

Szólj hozzá!

Címkék: atv hír tv bojkott klubrádó

A bejegyzés trackback címe:

https://felallazesz.blog.hu/api/trackback/id/tr583124757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása